...просто ще рециклират батерийте!
Vse oshte chakame da obiasnish kak se "retziklirat" baterii BEZ da se zamursiava okolonata sreda. Xich NE si na iasno s Ximiata mai.

Ili zasegnax bolna tema, koiato ti ymelo otbiagvash ot 20 post-a nasam. Obiasni ni na vsichki kak se retziklirat NiMH baterii bez zamursiavane?? Davai! Pak ti kazvam...na izust govorish, zaslepeno.
...то не беше не издържали батерийте--Опровергано вече 8-ма година,....
Kolko Prius-a sa vijdat TI tochno na 8 godini BEZ problemi? Ne si! Dai mi link da procheta za Prius na 8 godini BEZ problem. Az sum vijdal niakolko na pod 4 godini i VSICHKITE sa bili v serviza za problemi po el. systemata pone 3 puti.

Za tova kakvo shte kajesh? Ili pak shte rechesh..."aaa....ama to e samo problem po software". Tova e bullshit....shtoto software ili ne....kiolata visi v serviza.

KOLKO Prius-a izvika Toyota v servizite pri posledniat recall (predi niakolko sedmitzi samo)....za koito az pisax tyk??? Ia procheti pak....shtototo biaxa NAD 100,000 koli ot 500,000 proizvedeni! Tova kakvo e??? "Maluk" problem li e???? Ili pak shte kajesh...."aaa...ama Toyota pravi 20miliona koli na godina!" ...Drun-drun-drun....i po 100 miliona da pravi,......vse taia.....Prius-ite sa v servizite i tova NE ti go pishat po lubimite spisania. Otvori si ochite.

I tova e samo nachaloto...pomni mi dymite.

....ако се срещнат Lexus LS 600h и едно Audi A84.2TDI ili 4.2V8,май Аудито ще е влачещото се и догонващото ....
Kolega, tova Audi se proizvejda ot niakolko godini i za sega, otzivite za nego sa samo pozitivni. Kolata predlaga lux i zdravina + burzina na koiato mnogo bixa zavideli. Top Gear dori go kazaxa.....nali viarvash na journalisti mnogo. I film imashe za nego!

Lexus LS600h oshte NE se prodava masovo. Za kakvo sravnenie mi govorish???

Az da kaja li sega che Lexus-a e po-xybav shtoto e "po-nov model"....a Audi-to veche e "stara platforma". Nali tova beshe tvoiata velika teoria....po-gore. Pomnish li? (za ML-a) ? Kakvo shte kajesh po vuprosa? Protivorechish si! Tui ili inache.... pak ti kazvam....za Teb Audi-to e traktor....za drygi e Rolls Royce.

Razbirai go kakto iskash. I btw...predi da govorish za tova koia kola e po-burza i koia shtiala da se "vlachi".......ot koga razlikata v yskorenia ot
0-100km/h koiato e samo
0.7 seconds stana tolkova goliama??? Ti vuobshte naisno li si kakva razlika e tova??? Kachval li si se niakoga na kola koiato pravo 0-100kmh za 5.9 sec? A da si chyval che za $600 Audi twin-turbo motor moje da stane mnogo po-burz ot stock?? (chip) O verno...ti nishto ne razbirashe ot German cars....te nali sa traktori ...kvo li ti obiasniavam vuobshte.

A i koi shte si "durpa lastik" s koli za po $80k??? Tva e nai goliamata detinshtina deto sum chyval v tozi forum!!

Ako mytrite "shofiori" v BG go praviat iz Sofia, viarvai mi.....nikude po sveta ia niama tazi glupost nechyvana.

NE viarvai na filmite tolkova mnogo.

A da se zamisli che tova "bavno" Audi A8 e s Quattro......neshto za koeto Japontzite ot Lexus vse oshte mogat samo da mechtaiat. Interesno mi e.....kato doide zima i zavali snejetz....koi shte e po-burz ot 0-100km/h ili ot 0-200km/h?!?!?

Ne mi kazvai che Lexus-a ima AWD systemka....shtoto ako e takava kato na RX-a....predpochitam da si sloja VERIGI!!! xaxaxaxa! seriozno! Da, Quattro teji dosta.....no ima zashto.

Ako neznaesh kakvo e Quattro....i zashto si stryva dopulnitelnite kilogrami.....idi potursi, procheti, pogledai i naychi. Niama da go obiasniavam tyk, shtoto NE e Audi forum. (da ne se surdi Jamie i drygite) Ei ot tyk idva velikata razlika ot 0.7 sec. v yskorenieto.

Stryva si.

Kogato dadesh $80 bona za kola.....iskash da ia karash 365 dni v godinata (dujd, sniag, liato)....a NE samo kogato batterite ti sa zaredeni i putia e izchisten.
...koe mu e slaboto na staria IS300...
Motorcheto my e slabo, tova e. Nali se boriat sreshty BMW 330i. Ne yspiaxa.

Sega da gi vidim s IS350 kak shte se spraviat s BMW 335.

Za interiora na IS300 NIAMA da govoria vuobshte. Nameri si sam snimki niakude....i posle vij kak sa go napravili xorata kakto triabva v Audi, BMW i Mercedes....luxozen, a ne - evtin Toyota-like.
Naistina vuzlagam mnogo nadejdi na noviat Lexus IS350, shtoto mi omruzna vseki put BMW 3-series da pecheli "best sports sedan".

Kakvo sega,koe e po-shikoznoto?Rx dava po-nisak gradski razhod,ML po-nisak magistralen,neshtata se kompensirat,e zashto triabva da predpocheta trakasht djip,koito povexhe zamarsiava,po-shumen e,po-malko varvi i ima po-slaba elastichnost??
Shtoto RX-a e samo "velika gradska" kolichka....za MNOGO $$$ - tip "
guzarska"...ili kakto ti kazvash "shikozna". Mersi!

Neshtata NE se kompensirat. RX vurvi po-malko na magistralata ot ML-a i gori poveche...i trepe xora kato katastrofira. (a katastrofi stavat chesto). Koi si kupuva SUV...ako shte go kara samo v grada za pesti benzin??

A ako stane katastrofa na magistralata....ti NE iskash da si ymresh v RX-a....budi sigyren...shte ti se iska da si v ML-a. Shte razberesh kakvo e konserva, osobeno s tozi mek pokriv na RX-a. Tova e.

:) Neznam za teb...ama moiat jivot si mi e mnogo tzenen. Kolko e po-sigyrna edna kola....tolkova po-dobre, za MEN. Ti ako iskash da spestish benzin i da si ikonomichen po magistralata i da si "shikozen"....moje i da se vozish ia v Prius, ia v Toyota Yaris.

:) Sigyrnosta na edna kola e NOMER 1 faktor za mnogo xora, tova chyval li si go?

Zatova niakoi koli sa tejki, malko po-bavni, no sa ZDRAVI!!!
....тАКА,НАМЕРИХ ТОЗИ БРОЙ НА аУТО-БИЛД И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ПИШЕ:
В града RX harchi 8/100km,Ml320CDI v grada dava 11.5 l/100km. nafta//Pri dvijenie po vtoroklasen pat RX--9/100km.,a ML-- 8.8/100km,edinstveno na magistrala RX harchi poveche ...
Purvo, kolega, NE razbiram zashto mi pishesh s golemi bykvi? Neshto problem li ima s klavishnitzata ti?

:)
Neznam ti kakvo si chel za "real world" konsymatzia po spisaniata....neka da ti pysna malko da prochetesh kakvo se pishe iz Amerikansko. Sorry che e na English.
"Gimmicky hybrid system doesn't save any money during the first 10 years of ownership and only an insignificant amount each year thereafter. EPA estimated fuel economy unrealistic (expect only a few MPG more than the standard engine). Atrocious emergency handling and braking. Shameful acceleration. Optional "AWD" system is a laughable fraud compared to competing systems like x-drive, 4-ETS, and Quattro. Anime caricature exterior design is bloated and ugly. Generic Toyota feeling interior. Little usable cargo volume due to rear wheel humps that protrude into the cabin."......."Poor gas mileage. My average is 20 MPG. Lexus skimped on interior when it left the wood finish out, with the excuse they wanted to show the car was green....Cruse control is a safety hazard by having it on its own lever that moves with the steering wheel. They should have put it on the stationary light lever which could have been done simply."......."This car gets 18-20 mpg avg. The styling is very feminine and the interior is small and cramped."...
"Gas mileage terrible(24-25) got 21-22 mpg. with rx 330, both mostly city. also miss interior wood trim! braking takes some getting used to. not worth extra money."...A ako iskash, da ti dam email address-a na moiat kolega da go pitash kolko my gori REALNO negoviat novichuk RX400h. Toi ima "purva-ruka" opit.

Iskash li contact info? .... ili predpochitash naikoe spisanie/reklama.

Za sujalenie....sled vsichko izpisano po tazi tema, imam chystvoto che i 100 sobstvenika na Hybrids da doidat tyk i da si kajat kakvi problemi imat s kolite si.....kolegata QX pak shte izvadi niakakvo spisanie i pak shte kaje che "tova ne znachi nishto" i kolko sa nazad Germans (bez da ima neshto obshto tova s Hybrid texnologiite). E, Vseki sam da si pravi izvodite!

Mersi na vsichki za turpenieto!