Та колеги, имайте едно наум и внимавайте - мошеници има навсякъде!
Браво колега евала за темичката мисля че ще е полезна за доста от нас

MITA6KIQ написа:Я да питам и аз нещо.....възможно ли е една и съща кола да се продава в мобиле.де и в мобилебг....засичал съм не една и две коли заедно в двата сайта
MITA6KIQ написа:Я да питам и аз нещо.....възможно ли е една и съща кола да се продава в мобиле.де и в мобилебг....засичал съм не една и две коли заедно в двата сайта

vasilev написа:През това време помолих един приятел да се обади и да каже, че иска да я вземе веднага на по-високата цена, но му беше отказано!!! Отговора беше - съжаляваме, колата вече е продадена!

color написа:Е тука като са по- евтини на какво се дължи според теб? Всеки ден гледам пред работата ми един огромен паркинг превърнат на депо за нововнесени коли. Коли е силно казано за тея скапани от каране и натоварени директно от някоя италианска морга возила. Гледах един Ярис, който се беше превъртал през таван- закърпиха го, след ден два нови калници, боя и понеже е 2003 или 2004г. познай каква цена ще му сложат... А новия му собственик ще си мисли че кара страшна кола и е направил суперизгодна покупка. Мисля, че ако си вкараш от Германия поддържана кола от частно лице със сервизна книжка и реално доказани километри, били те и повече, е за предпочитане, макар и да платиш 500-1000 евра отгоре.
Аз бих предпочел Англия! Много ниски цени и добре потдържани коли!Назад към ‹ Обща ‹ Общи приказки
Потребители разглеждащи този форум: kombak, MSN [Bot] и 1 госта