от racing_fan на 12 Май 2009, 18:51
Така е. За съжаление остана 4-ти. На полуфинала беше срещу местният дрифт ас с БМВ Е30, за който викаше абсолютно цялата публика. След 2 sudden death-a, на третия път казаха, че сърбина печели, но за мен пак си бяха равни. Но при такова субективно оценяване върви докажи нещо, квото решат това е. И като се вземе предвид, че състезанието е в Сърбия се очакваше тази врътка да бъде мнооого успорвана. Веднага след като победи колата му щеше да се запали като спря, почнаха да го поливат с вода и колата се повреди поради прегряване. Нисана също вдигна доста температура. И двамата независимо кой отпред и кой отзад караха много близо един до друг и за мен трябваше да карат до грешка. Ама пуснаха сърбина... може би защото нямаше да изкара 4-ти път... както и да е. Остана за 3-то място. На първия рън резултата беше 6 на 4 за Тодор. На втория рън Тодор беше отзад. На първия завой който е най-бърз Тодор тръгна супер, обаче словака отпред с БМВ Е46 незнайно защо намали много към средата на кривата и Тодор се удари с вратата в него, при което се завъртяха и двамата и Тодор получи 0 точки. Не мога да кажа на кой е вината, но със сигурност на словака дрифта му беше много накъсан, към средата намаля и основно на излизане от завоя даваше газ и поднасяше, на влизане в завоя беше зле, предницата му изправяше... Явно и на първия завой, където се удариха тръгна да изправя и дръпна ръчна или натисна спирачка. А организацията е МНОГО ЗЛЕ, у нас дори е по-добра егати. Тия графици за нищо ги нямаха, местеха часовете постоянно. Аз непрекъснато питах какво следва и докладвах по радиостанцията, т.к. боксовете бяха зад една сграда на завода и въобще не можеха да видят и чуят какво се случва. В Гърция нивото беше доста по-високо откъм организация.